Instagram Canlı Yayın İzleme

Instagram uygulamasının son dönemlerde en popüler fonksiyonlarından biri olan Instagram canlı yayın herkes tarafından sıklıkla kullanılıyor. Instagram canlı yayın kullanıcılar tarafından en çok sevilen ve en fazla kullanılan özellikler arasında yer alıyor. Kullanıcıların anlık olarak canlı yayın açmaları ve takipçilerinin bu canlı yayınlara katılmalarına olanak sağlayan özellik çok seviliyor. Mobil cihazlar üzerinden rahatlıkla kullanılabilen Instagram canlı yayın özelliği bilgisayar üzerinden de kullanılabiliyor. Ancak kullanıcıların birçoğu bilgisayardan Instagram canlı yayın izleme pc nasıl gerçekleştirilir bilmiyor. Sizler için bu yazımızdan Instagram canlı yayın pc üzerinden nasıl izlenir, ayrıntılı şekilde anlattık.

Instagram Canlı Yayın Nedir?

Instagram canlı yayın izleme PC özelliği Instagram’ın kullanıcılarına sunduğu sevilen fonksiyonların başında geliyor. Periscope ve benzeri uygulamalarda sunulan bu özellik kullanıcılar tarafından çok sevilince Instagram canlı yayın izleme özelliğini getirdi. Böylece kullanıcılar diğer uygulamalara ihtiyaç duymaksızın Instagram canlı yayın özelliğiyle yayın açabiliyorlar. Oldukça popüler olan bu özellikse Instagram uygulamasının web sitesi üzerinden kullanılamıyor. Bilgisayar üzerinden Instagram uygulamasına bağlanan kullanıcılarsa Instagram canlı yayın izleme pc üzerinden nasıl gerçekleştiriliyor merak ediyor. (Instagram)

instagram canlı yayın izleme

Bilgisayardan Instagram Canlı Yayın İzleme

Bilgisayar üzerinden mobil uygulamaları kullanan kişi sayısı bir hayli fazla. Instagram uygulaması bilgisayar üzerinden kullanılan uygulamalar arasında yer alıyor. Kullanıcılar bu nedenle Instagram canlı yayın izleme pc üzerinden nasıl gerçekleştirilir merak ediyorlar. Bilgisayardan Instagram canlı yayınlarını izleyebilmek için Google Chrome eklentilerini kullanmak uygun bir çözüm olabilir. Eğer Instagram canlı yayın izleme pc üzerinden gerçekleştirecekseniz aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekiyor.

  1. Google için eklentilerin ve uygulamaların bulunduğu Chrome web mağazasına giriş yapın.
  2. Chrome web mağazasının arama çubuğuna IG Stroies for Instagram yazın. Çıkan uygulamalar arasında ilkine tıklayın.
  3. Uygulamanın sağ kısmında bulunan indir seçeneğine tıklayın ve eklentinin bilgisayarınıza yüklenmesini bekleyin.
  4. Bilgisayarınızda mevcut olan Google Chrome tarayıcısı üzerinden Instagram uygulamasına giriş yapın. Herhangi bir canlı yayına giriş yapın.

Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra kolaylıkla bilgisayardan Instagram canlı yayını izleme işlemini gerçekleştirebildiğinizi göreceksiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Instagram Mesaj Gitmiyor Sorunu ve Çözümü

IG Stories for Instagram Nedir?

IG Stories for Instagram eklentisi Google Chrome üzerinden Instagram uygulamasının bazı fonksiyonlarını kullanabilmenizi sağlar. Zira Instagram uygulaması bilgisayardan Instagram canlı yayın izleme özelliğini kısıtlıyor. IG Stories for Instagram kullanıcıların Instagram canlı yayını izleme özelliğine bilgisayar üzerinden ulaşabilmelerini sağlıyor. Bunun yanı sıra bu eklenti kullanıcıların Instagram üzerinden kaydedilmiş canlı yayınları ve storileri bilgisayarlarına indirmelerine olanak sağlıyor. Ancak bütün bu avantajların yanı sıra bu ve benzeri eklentileri kullanmak tehlikeli olabilir. Zira bu eklenti veya uygulamalardan bazıları Instagram şifrelerine erişebiliyor. IG Stories for Instagram eklentisi kullanıcılardan şifre talebinde bulunmuyor ancak kullanıcıların yine de dikkatli olmaları gerekiyor.

Instagram hesabınızı yükseltmek ve sayfanızı büyütmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz; 

Instagram Üzerinden Canlı Yayın Yapmak Mümkün mü?

Instagram uygulaması üzerinden takipçilerinize veya tüm instagram kullanıcılarına canlı yayın açmanız mümkündür. Bu sayede eğlenceli anlarınıza sevdiklerinizi de ortak edebilirsiniz.

Instagram Canlı Yayın İzlemek Ücretli mi?

Instagram üzerinden açılan canlı yayınlara katılmak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez tamamen ücretsiz bir şekilde yayınlardan faydalanabilirsiniz.

Instagram Canlı Yayınları İnternetsiz İzleyebilir miyim?

Canlı yayınları izlemek için Instagram uygulamasına giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Giriş yapmadan ve internet bağlantınız olmadan herhangi bir şekilde yayınlara katılmanız mümkün olmayacaktır.

instagram türk takipçi satın al
instagram takipçi satın al
instagram satın al

facebook türk sayfa beğenisi satın al
Facebook satın al
facebook sayfa takipçi satın al

youtube abone satın al
youtube türk abone satın al
youtube satın al

twitter türk takipçi satın al
twitter takipçi satın al
twitter satın al

hızlı hizmet satın al
türk satın al