Instagram Profil Sağ Tarafta Gözüküyor Hatası

instagram düzenli olarak yeni güncellemelerle karşımıza çıkmaktadır. Yapılan bu güncellemelerde yeni özellikler bir çok kullanıcının severek kullandığı özellik olsa da bir çok kullanıcının hoşuna gitmediği özelliklerden bir kaçı olabilmektedir. Instagram’ın yapılan yeni güncellemesi ile uygulamaya eklenen özelliklerden birisi olan profil fotoğrafının sağ tarafta yer almasını bir çok kullanıcı hata olarak da karşılayabilmektedir.

Instagram profil fotoğrafı sağ tarafta gözüküyor hatası, Instagram profil sağ tarafta gözüküyor hatası çözümü nasıl yapılır? gibi bir çok sorunu bu yazımızda birlikte cevap bulacağız.

Instagram Profil Fotoğrafı Sağ Tarafta Gözüküyor Hatası Nedir?


Instagram’ın yeni özelliği olan profil fotoğrafının sağ tarafta yer alması son günlerde gündemde olan konular arasında yer almaktadır. Bilindiği üzere Instagram uygulamasının diğer uygulamardan farkı güncellemeleri tüm hesaplara yapmamasıdır. Instagram uygulaması güncelleme yaptığında uygulamaya ekleyeciği özelliği ilk başlarda bazı hesaplarda mevcut hale getirmekte. Bu nedenlede bazı kullanıcılarda kullanılabilen özellikler doğal olarak bazı hesaplarda da kullanılamamakta. Bu özellikler kullanıcılar tarafından yeterli beğenildiğinde de özellikleri tüm kullanıcılara aktif hale getirmektedir. Bu nedenle şu anda dünyanın en çok kullanılan uygulamanın Instagram olması bu nedenlerin başında gelmektedir. Böylelikle kullanıcıların uygulamayı severek kullanmasını amaçlanmaktadır.

Instagram Profil Sağ Tarafta Gözüküyor Hatası – instakib.com

Yukarıdaki yazımızda da belirttiğimiz gibi yeni gelen özellikler, ilk olarak bazı hesaplarda deneniyor. Konu başlığında da bahsettiğimiz gibi bazı hesaplarda Instagram profil fotoğrafının sağda çoğunda ise solda olduğunu belirtmiştik. Buradan anlaşılacağı üzere Instagram özellikleri ilk olarak bazı hesaplarda denemektedir. Bu nedenlede profillerin sağ da yer almasını bu nedene bağlı tutabiliriz. Instagram’ın yapmış olduğu bu denemeler bazı kullanıcılar tarafından tarafından sorun edilmezken, bazı kişiler tarafından sorun edilebilmektedir. Bu güncellemeden sonra sizde bu durumdan rahatsız olduysanız bu sorunu nasıl çözebileceğiniz hakkında sizlere yardımcı olmaya çalışacağız.

Instagram Profil Fotoğrafı Sağ Tarafta Gözüküyor Hatası Nasıl Çözülür?


Instagram profil fotoğrafım sağ tarafta gözüküyor hatası alıyorum diyorsanız çözümü çok basit. Yapılan bu yenilikler aslında Instagram uygulamasının bir süre sonra tüm hesaplara da bu özelliği getireceğini gösteriyor. Fakat özelliği deneme amaçlı sizin hesabınıza da eklemiş olabilir. Bunlara rağmen yine de değişiklik yapıp profilinizin sol tarafta yer almasını istiyorsanız yazımızın devamını inceleyebilirsiniz.

Adım Adım Instagram Profil Sağ Tarafta Gözüküyor Hatası ve Çözümü

  • Bu sorunu çözebilmeniz için ilk olarak Instagram uygulamasını cihazınızdan kaldırmanız gerekiyor. iOS veya Android işletim sistemi cihazınızdan uygulamayı kaldırdıktan sonra Instagramı telefonunuza yeniden yükleyiniz. Instagramı telefonunuza yeniden yüklediğinizde hesabınıza hemen giriş yapmayınız. İlk olarak telefonunuzu kapatıp açmanız gerekiyor. Telefonunuzu kapatıp açtıktan sonra kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giriş yaptığınızda bu sorun büyük ihtimalle ortadan kalkacaktır.
  • Bu adımları yapmanıza rağmen sorununuz devam ediyorsa, Instagram hesabınıza başka bir cihaz üzerinden giriş yapmayı deneyiniz. Hesabınıza giriş yaptığınız bu cihazdan profilinizin sağda mı solda mı yer aldığını kontrol ediniz. Tüm bunlara rağmen sorununuz ortadan kalkmadıysa, Instagram “Ayarlar” kısmında bulunan “Sorun Bildir” alanınından durumu Instagrama bildirebilirsiniz.

Lakin bu özelliğin yakında tüm hesaplarda ekleneceğini de unutmamanızda fayda olucaktır.

instagram türk takipçi satın al
instagram takipçi satın al
instagram satın al

facebook türk sayfa beğenisi satın al
Facebook satın al
facebook sayfa takipçi satın al

youtube abone satın al
youtube türk abone satın al
youtube satın al

twitter türk takipçi satın al
twitter takipçi satın al
twitter satın al

hızlı hizmet satın al
türk satın al