Instagram Soru Sorma Nasıl Yapılır?

Instagram soru sorma özelliği geldi. Instagram’ın en yeni özelliği “Bana Soru Sor” milyonlarca insan tarafından kullanılmaktadır. İnsanlar, kendi sayfalarında takipçilerinin kendilerine soru sorabilme özelliği sayesinde cevaplar verebiliyor ve takipçilerinin aklında bulunan çok çeşitli soruları cevapladıktan sonra hikâyelerinde paylaşabiliyorlar. Adını ve soyadınızı göstermeden de soru sorabileceğiniz bu yeni özellik ile insanlar anonim kalarak birçok insanı zor durum da dahi bırakabiliyor. Kullanıcılar bu dinmek bilmeyen soru yağmuruna karşı her zaman hazır bekliyormuş gibi davranıyor ve sürekli sorulan sorulara cevaplar veriyorlar.

Instagram soru sorma nasıl yapılır şeklinde sürekli sorular aldığımız için bu içeriği derleme ihtiyacı duyduk. Özelliğin çıkışından bu yana 1 yıl gibi bir süre geçmesine rağmen hala bilmeyen kullanıcılar var. Ziyaretçilerimizin hiçbir güncellemeyi kaçırmaması ve tüm bu yeniliklerden haberdar olmasını sağlamak için buyurun Instagram soru sorma nasıl yapılır içeriğimizi hemen okumaya başlayın! (Instagram Destek)

Instagram Soru Sorma Nasıl Yapılıyor?

Instagram’ın geçen yıl güncellemesi ile beraber gelen bu yeni özellik “Bana Soru Sor” sessiz sedasız yayına gireli ortalama olarak bir yıl oluyor. Anket yapabilme, doğrudan soru sorabilme gibi güzel güncellemeleri hala kullanmayı bilmeyen kullanıcılarımız için bu rehber niteliğindeki içeriğimizi hazırladık. Peki, Instagram soru sorma nasıl yapılır?

Soru sorma özelliğini profiliniz de kullanabilmek için hikâye kısmına girmelisiniz. Herhangi bir fotoğraf ekledikten sonra üst kısımda çıkacak olan gülme simgesine basın. 3. Satır da bulunan SORULAR seçeneğine basın ve hikâyenizi paylaşın. İşte hepsi bu kadar!

Öncelikli olarak bir adet Instagram profiline ihtiyacınız var. Bu hesap size ait olabilir, başkasına ait olabilir. İşletmenizin profili olabilir. Her türlü profil bu güncellemeden faydalanabiliyor. Takip ettiğiniz ve hikayesinde “Bana Soru Sor” yazan tuşa tıklıyoruz ve sormak istediğimiz soruyu sorup gönderiyoruz. Bu gönderilen mesaj karşı tarafın DM kutusuna gidiyor. Sorunuzu yanıtladığı zaman ise size bildirim geliyor. Karşı tarafın ise sadece yapması gereken şey DM kutusuna gelmiş olan mesajı açıp sizin sorduğunuz soruyu yanıtlaması.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Instagram Mesaj Gitmiyor Sorunu ve Çözümü

instagram soru sorma

Instagram Hikayede Soru Sorma Nasıl Yapılır?

Karmaşık bir durum değil ancak özellikle annelerimiz ve babalarımızın kullanamadığı bu gibi özellikler ve genç ziyaretçilerimize rehber niteliği taşıyan bu içerik çok faydalı olacaktır. Bu yeni özellik ile akıllara takılacak olan bir soru oluşmuştu. Neyse ki Instagram tarafından bir açıklama ile bu soru giderildi. Soru şu idi; takip ettiğimiz insanların profillerin de oluşturdukları soru sorma özelliğine anonim (Bilinmeyen Kişi) olarak soru sorabilecek miyiz? Gelen açıklama da bunun olabileceği açıklandı. İnsanlar takip ettikleri veyahut etmedikleri tüm insanlara anonim olarak soru sorabiliyor ve yanıt alabiliyor.

Eğer soru sorduran kişi sizin yanıtınızı paylaşır ise telaş yapmanıza gerek yok. Çünkü paylaşılan sorular da soru soran kişinin kimliği kesinlikle görünmüyor. Bu da ekstra olarak gizliliğinizi koruma altına alıyor.

 

 

Instagram hesaplarınızı geliştirmek ve yükseltmek için

Instagram “Soru Sor” Nedir?

Instagram üzerinde paylaşacağınız hikayelerinizde isterseniz, “Bana Soru Sor” seçeneği ile birlikte takipçilerinizle eğlenceli bir etkileşim yaratma imkanına sahip olursunuz.

Instagram “Soru Sor” Nasıl Yapılır?

Instagram hikayeleriniz üzerinden eğlenceli bir etkileşim oluşturmak için Bana Soru Sor etkinliği yapmak istiyorsanız, nasıl yapılacağı ile ilgili tüm bilgilere yukarıda yer alan blog yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Anonim Olarak Soru Sorabilir Miyim?

Soru Sor özelliği ile istemeniz durumunda hikayelerinde Soru Sor’u kullanan kişilere anonim bir şekilde soru sorabilirsiniz.

instagram türk takipçi satın al
instagram takipçi satın al
instagram satın al

facebook türk sayfa beğenisi satın al
Facebook satın al
facebook sayfa takipçi satın al

youtube abone satın al
youtube türk abone satın al
youtube satın al

twitter türk takipçi satın al
twitter takipçi satın al
twitter satın al

hızlı hizmet satın al
türk satın al